orkunmotun
gizemci
Mesaj Sayısı : 7 Nerden : DENİZLİ Personalized field : Personalized field : Personalized field : Personalized field : Personalized field : Personalized field : puan : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/04/08
uyarılar: (0/0)
| Konu: Kültürlü Aşk Yaşiyah 4/4/2008, 01:10 | |
| Bir şey öğrendim Gel değişik sevah Sen beni sev ben seni sevim Sevdayı yaşiyah
Sen benim için yan Ben seni severah yanim dutuşiim Klasik aşk neyse oni yaşiyah Yada sen sevme haberin olmasın Ben sene sevdalanıp dolaşiim Platonik aşk neyse oni yaşiyah
Sevdada oturah yiyah içah Ele olah ki kan kusah Tombilik aşk neyse oni yaşiyah
İstersen sevdandan kendimi kesim Sagi mi solu mi dogriyim biçim Psikopatik aşk neyse oni yaşiyah
Dur ben kerem olim sen asli Sonumuz ele bitsin yasli Nostaljik aşk neyse oni yaşiyah
Ele sevah ki gara sevda olah Araplara benziyah gapkara olah Gara aşk neyse oni yaşiyah
Yalan söylemiyah hep dogru diyah Beraber oturah beraber yiyah Realist aşk neyse oni yaşiyah
Birbirimize türkü söyliyah mizildiyah Elele tarlalarda bostanlarda gezah Romantik aşk neyse oni yaşiyah
Kediyi gudigi(köpek) sen diye sevim Sende horozi culugi(hindi) ben diye sev Sembolik aşk neyse oni yaşiyah
Gel elele tutuşup gendimizi elektirige verah Zangir zangir titriyah,ölmiyah Elektronik aşk neyse oni yaşiyah
Ahırlarda komlarda bulusah Tezek galahlarinin(yigin) dibinde oturah Otantik aşk neyse oni yaşiyah
Sen beni sevirsen bilirem, ben de seni Ele puştlukları birahah hakket sevah Adam gibi sevah sevdayi yaşiyah... | |
|